Fotósaink

A CosHelp fontos része a fotós csapat, akik szintén teljesen önkéntesen tartanak velük a kórházakba, hogy csodás fotókkal örökítsék meg az élményeket. Fontos tudni, hogy ezek a fotók a gyerekek és szülők számára készülnek. A fotók elsődleges célja, hogy a gyerekek kézzelfogható emléket is kapjanak a látogatásunkról. Minden alkalommal előkerülnek a telefonok, hogy megörökítsenek minket, úgy gondoljuk, az élmény még nagyobb, ha erre nekik nem kell odafigyelniük. A fotósaink csodás minőségű képeken örökítik a meg a CosHelp-élményt.  Abban az esetben, ha engedik, mi is megosztjuk a fényképeket facebook oldalunkon, hogy ezáltal több kórházba is eljuthassunk.

Fotóst keresünk!

Mi hetente járunk, de Rád havi 1-2 alkalommal számítanánk.

Szombatonként délelőtt (10-14 óra között)

Vagy akár havi egy hétköznap délután.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, küldj egy bemutatkozást és 3 általad készített fotót, Julinak a CosHelp facebook oldalán keresztül: https://www.facebook.com/coshelpers

Az elmúlt évek során fotósként tartottak velünk és nagy köszönettel tartozunk nekik:

Bosznay Réka, Burszán Sándor, Dobó János, Dömök András, Dukovits Zsolt, Farkas Anita, Haász Hajni, Husztik Dani, Kenéz Dóri,Menyhárt-Török Adél, Neményi Márton,  Tóth Ádám,  Tóth Amelita.