“Szívünk Kamrája”@GOKI

2020 folyamán a vírushelyzet miatt sajnos csak egyetlen, de annál különlegesebb látogatást tudtunk megvalósítani a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet “Szívünk Kamrájában”.

Képek: Őszi Szilvia

CosHelp Egyesület

2019. július 18-án a Fővárosi Törvényszék bejegyezte a CosHelp Egyesületet, így immáron ilyen formában működünk. 12 alapítótaggal hoztuk létre és fogadtuk el alapszabályunkat.

A CosHelp Egyesület célja: A magyarországi kórházak gyerekosztályainak látogatása, abból a célból, hogy az ott kezelt gyermekeknek a kórházi mindennapokból kizökkentő, másokkal megosztható különleges élményt nyújtson, hozzájárulva ezzel lelkiállapotuk javításához.

Adószámunk: 19165028-1-41

Számlaszámunk: 16200223-10115253 (MagNet Bank)

A Microsofttal közösen a PlayIT-en

FB_kép_2018_Coshelp

2019. június 1-én a PlayIT Show Budapesten ismét a Microsofttal közösen leszünk jelen. Látogassatok el a Microsoft standjához, rajzoljatok magatoknak elmélet, ezzel is támogatva a CosHelp tevékenységét 🙂

TEDxBékéscsaba

Február 16-án került megrendezésre a Dél-Alföld első TEDx előadása, a TEDxBékéscsaba, melyen a CosHelp is lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa, mi hogyan teszünk az életminőség javításáért.

Nézzétek meg Juli előadását:

The greatest show

parafit

Április 7-án 17 és 19 óra között Para-fittes barátainkkal bulizunk egy nagyot a MagNet Házban.

Szeretettel várunk mindenkit, ahol Kovács Gémes Julianna a hangjával, Rolando bűvész pedig a trükkjeivel kápráztat el mindenkit.

 

 

Ilyen volt a fotókiállítás megnyitó

Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni a képeket.

Köszönetet az ArtWork Photonak a képekért, a MEEX-nek a kasírozásért és a Malom Bisztrónak a helyszínért és a vendéglátásért.

Nézzétek meg az eseményről készült videót, ami Slemmer Ádám és a Slemmer Photo&Video munkája.

Köszönjük!

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑