Köszönjük PlayIT!

November 18-19-én a CosHelp is részt vehetett az idei őszi Xbox One PlayIT Show Budapesten. Nem is akármivel készültünk. Először volt látható Neményi Márton fotókiállítása, amik a velünk töltött kórházlátogatások során készültek. Több mint 200 fotóból 22 darabot választottunk ki, a pécsi, szegedi és budapesti látogatások képei közül.

DSC_2397

Szeretnénk köszönetet mondani Geréb Zsoltnak és az ArtWork Photonak, akik felajánlották a fényképek térítésmentes kinyomtatását.

artwork_logo

Köszönetet Csanda Gergőnek, a Meex Agent Kft ügyvezetőjének, a PlayIT főszervezőjének, akik a képek kasírozásának költségeit vállalták magukra. Így állt össze a fotósorozat, mellyel bemutatjuk a CosHelp tevékenységének néhány pillanatát.

A szervezőknek hála 11 olyan gyerek és családja jutott el a rendezvényre akik, a Szent László Kórházban illetve a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyultak az elmúlt évek során. Az ő nevükben is köszönjük  a lehetőséget.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget!

A Gyűrűk Ura Cosplay Club a PlayIT-en 31450 Ft-ot gyűjtött össze a következő Déméter Házas látogatásunkhoz. Köszönjük nekik és mindenkinek aki a jelmezbe bújt fotózkodás során adakozott.

 

 

 

 

playit_2017_xboxone_logo_rgb_blue

DSC_2380